Beste Merkatoriaan,

Dit jaar zal de kiesweek plaatsvinden van 16 tot 19 april. Iedereen zal zijn stem kunnen uitbrengen op donderdag 19 april. De stemming zal net zoals afgelopen jaren elektronisch gebeuren. Ook op het kiesfeestje in de avond kan er nog gestemd worden tot 23u59. Allen zeker doen!

Indien je plannen hebt om op te komen voor een mandaat bekijk je best nog eens de statuten, te vinden op deze site.

Elke ploeg, verkiesbaar of niet-verkiesbaar, wordt geacht een kandidatuur in te sturen naar het neutraal comité. Verder is er een afzonderlijke kandidatuur nodig voor alle vertegenwoordigingsmandaten.

Een onderscheid zal gemaakt worden tussen serieuze ploegen en lolploegen. Een serieuze ploeg dient een minimaal aantal mandaten te hebben ingevuld, waaronder zeker de student-vertegenwoordiger mandaten.  De uiterste datum voor een kandidaatstelling ligt op dinsdag 10 april. Gelieve deze door te sturen naar de leden van het neutraal comité.

Het kiescomité zal dit jaar bestaan uit Roxanne Vanhaeren (1e Master), Dorien Mollen (1e Master), Pieter-Jan Vroom (1e Master) en Vincent Verswijvel (extern, voorzitter Scientica). Het comité zal er voor zorgen dat de verkiezingen op een eerlijke manier gebeuren en waken over de neutraliteit.

Vriendelijke groeten,
Het NeuCom
Comment form not allowed

Reacties mogelijk gemaakt door CComment